About

Over MIJ

Toon Vereecken

Ik was 10 jaar oud toen ik mijn eerste discolampjes kocht. Een hobby en passie was geboren en breidde zich uit door de jaren heen. Vanaf mijn 15e tot en met mijn 25e heb ik honderden feestjes en festivals gedraaid. Samen met mijn vriend Quinten van Bree stonden we bekend als  “The Gents”. Omdat ik ging werken stopte de hobby tijdelijk. De liefde verdween echter nooit.

Daarom heb ik besloten om in 2022 weer te beginnen met dit mooie vak. Ik wil dat licht en geluid betaalbaar is voor iedereen. Dit is mogelijk omdat ik zonder verder personeel werk. Een paar handjes zijn meestal voldoende om op te bouwen en af te breken.

Ik heb inmiddels voldoende spullen om festivals te voorzien tot 1000 personen. Maar een kleine installatie afhalen kan natuurlijk ook. Bel me gerust op voor meer informatie!

Meer

Mijn visie

Ik heb zelf vele evenementen georganiseerd. Zelf vind ik dit het mooiste wat er is. Een hoop mensen met een lachend gezicht zien. Daar doe je het voor. Maar er komt vaak een hele hoop bij kijken. Een locatie regelen, vergunning aanvragen, etc. etc. Ik ben me er van bewust dat bij vrijwillige evenementen vaak de kosten een groot probleem zijn. Daarom biedt ik mooie spullen voor een betaalbare prijs. Dit kan ik doen omdat ik geen personeel in dienst heb. Ik verwacht dan van jou dat je zelf een paar mensen hebt die even kunnen helpen om de boel op en af te breken. hier ligt mijn focus op. Zo kun je de beste spullen krijgen tegen een betaalbare prijs. ontzorgen kan natuurlijk ook. Bel me voor beide gevallen gerust even op. 

 

Dit kan ik voor jou betekenen:

  • Een vaste installatie voorzien in jouw horecazaak
  • Een evenement voorzien van licht en geluid
  • Presentatieset leveren (beamer of 70 inch TV’s) met geluid
  • Special effects neerzetten (confettishooter, lasereffect op maat, etc.)
  • Een playlist aanleveren voor muziek
  • Proffesionele DJ voorzieningen

Dit doe ik zelf niet:
 

  • DJ op een feestje