TOONs

Geluid

Speakers

Goed geluid is heel belangrijk. Daarom werk ik enkel met professionele speakers. Je kunt al een klein setje van me huren vanaf €150,-. De speakers zijn de nieuwste op de markt en beschikken over bluetooth ingangen. Een microfoon krijg je er ook altijd bij. Ik heb een compacte set van Db technologies in de verhuur. Dit gaat om 2x de ES1202. Deze set geeft een compleet geluid en is voldoende voor feesten tot en met 150 man. Een compact maar zeer krachtig systeem. Verder werk ik met de nieuwste speakerlijn van Mackie. Ik heb 6 stuks SRM212 V-class in het assortiment. Een aardig compacte speaker met alle opties aan boord. 2000 watt per stuk. Ook het grote broertje de DRM315 heb ik 4 stuks van in het assortiment. Dit is een 3-weg speaker met een vermogen van 2300 watt.  Voor monitoring beschik ik over 6 stuks Db technologies FM10. hiermee kun je dus 6 muzikanten apart voorzien van monitorgeluid. De bijpassende subs zijn de de DRM18s speakers. Beesten van subwoofers. Een combinatie van deze sets kan tot 1000 man van geluid voorzien op een fijn en hoog kwalitatief niveau!

Mixers

Ik heb digitale mixers en analoge mixers in het bezit. Digitaal heb ik de Allen & Heath QU32 voor je klaar staan. Wil je liever analoog werken dan heb ik een Mackie pro fx32 voor je! Qua DJ mixers heb je keuze uit Reloop of Numark. De Reloop heeft een bluetooth ingang. De Numark een USB audio ingang. Zo kun je altijd makkelijk je telefoon of laptop aansluiten.

DJ

Wil je liever een budgetvriendelijke variant? Dan heb ik een Numark DJ set voor je. Deze bestaat uit 2x de NDX400 CD/usb speler met een 4 kanaals mixer Numark mixer. Wil je liever voor Pro gaan? Dan heb ik een Pioneer XDJ1000mk2 voor je staan. Dit is een USB speler van de hoogste kwaliteit. In combinatie met een Reloop mixer met 1 bluetooth kanaal de ideale voorziening van een DJ. Sets worden altijd geleverd met koptelefoon en microfoon.

Microfoon en StAGE

Alle microfoon voor alle instrumenten heb ik in het bezit. Inclusief statieven en toebehoren. Denk hierbij aan DI boxen om een keyboard in te prikken tot aparte monitors om muzikanten van het beste geluid te voorzien.

Licht

disco lampen

Van een simpele DJ opstelling tot een groot evenement. Alles is mogelijk en alles heb ik in het assortiment. 

Podium verlichting

Het mooi uitlichten van artiesten of Theater is een must. Ik werk enkel nog met LED lampen. Dus de stroomvoorziening is ook geen probleem meer. 

Laser

Ik heb een laser die ik van te voren kan programmeren voor je. Zo kan ik bijvoorbeeld jouw eigen logo projecteren.

Truss

Voldoende truss aanwezig om een lichtbrug te maken of om truss Carré te maken. ik werk alleen nog met vierkant truss. Dit zijn alluminium delen die ligt van gewicht zijn, maar zeer sterk. 

Outdoor

Ik beschik tot 12 outdoor led parren van 18×18 watt met stroomvoorziening die tegen de regen kan. Hierdoor kan er een pand volledig uitgelicht worden. Of kun je het buiten terrein uitlichten.

Moving heads

Ik heb 16 moving heads in het assortiment. Deze zijn allemaal in LED varianten.

dmx sturing

Van simpele dmx sturingen tot complexe shows alles is mogelijk en ik heb ook alles in het assortiment.

Vaste installatie in jouw horecazaak

Ben je op zoek naar een oplossing voor jouw zaak? Ik installeer ook vaste installatie. Ik kan je een persoonlijk advies geven voor jouw horeca zaak. Voor ieder budget valt er wel wat te bedenken. Het belangrijkste is dat er naar jouw wensen wordt gekeken. Als je een bruine kroeg hebt, een restaurant of een discotheek. Dit is oprecht maatwerk. Bij een discotheek wil je namelijk een ultieme ervaring en is licht en geluid zeer belangrijk. Voor een café kan het belangrijk zijn, maar voor ieder type is dit anders. Een restaurant wil meestal dat het geluid zo onzichtbaar mogelijk is. 

Voor iedereen is er een passende oplossing. Ik ben ervan overtuigd dat ik deze voor jouw zaak kan leveren. Neem gerust contact met me op. Liefst kom ik even kijken op locatie, kan ik meteen de koffie even proeven!

Confetti shooters

Heb je een opening, of heb je iets te vieren? Confetti shooters geven net even dat extra beetje. Ik heb er 4 in het assortiment met een rode knop of los te bedienen per stuk. Er kunnen shooters in die tot 20 meter hoog vliegen!

Rookmachhines & hazer

Persoonlijk ben ik meer fan van een Hazer. Dit is een rookmachine met een ventilator. Deze verdeeld de rook wat netter over de zaal. Maar voor een special effect is een verticaal rookmachine wel heel mooi!

Laser

Ik heb een laser die ik van te voren kan programmeren voor je. Zo kan ik bijvoorbeeld jouw eigen logo projecteren.

Gobo projector

Een lamp met jouw persoonlijke logo er in